100%Natural TeethWhitening

Предложението е еднократно и важи само за участниците, които се регистрираха в нашата игра!

Вземете една стандартна опаковка (30мл) пудра за избелване на зъби Teeth Whitening днес за 19.90 лв и ние ще добавим една голяма опаковка (60мл) БОНУС ПОДАРЪК от нас!

"Два тона по-бели зъби до 30 дни - или продуктът ви е безплатен!"

Ако не се усмихвате по-често в резултат на избелващата пудра Teeth Whitening и не видите промяна в цвета на зъбите си още на първия месец... то продуктът ще ви излезне безплатен, заедно с нашите комплименти! 


Ще ви върнем цялата сума и дори ще ви помолим да задържите продукта, като компенсация за отделеното време.

1
СТЪПКА 1:
Къде да изпратим продукта?
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Изберете количество

Общо

Продукт
Общо
Общо 0.00 лв.
Общо 0.00 лв.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

С няколко тона по-бели
зъби по естествен път?

Ако и вие сте от хората, които мечтаят да възвърнат естествената белота на зъбите си, без болка и дълготрайни процедури, тогава определено имам точното средство за вас:


Представяме ви избелващия прах от активен въглен Teeth Whitening, с който не само ще възвърнете естествената белота на зъбите си, но и ще може да я поддържате с лекота през годинита.


Тайната се крие в абсорбиращото действие на кокосовия активен въглен. Веднъж поставен върху зъбите, той поема в себе си като „гъба“ всички отлагания и замърсявания от тях като следи от кафе, цигари, вино, храна…. и по този начин възвръща естествената белота на емайла.


И не само! Кокосовия въглен почиства устната кухина, премахва лошия дъх, предпазва венците от възпаление и предотвратява появата на кариеси. Това е страхотно средство, с което натурално да намалите посещенията си при зъболекар.

Основни предимства:

Избелва зъбите до техния естествен цвят

Вероятно няма да се събудите с „холивудска усмивка“ на първия ден, но определено ще се изненадате как изглеждат зъбите ви без натрупаните петна от храна, кафе, цигари, вино и напитки по тях.

Премахва лошия дъх

Натрупването на плака и бактериите в устната кухина са една от основните причини за лош дъх. Кокосовия въглен почиства устната кухина по естествен път, премахва плаката, дезинфекцира и едновременно с това освежава. Ще усетите ефекта още с първите няколко ползвания.

100% натурални съставки

Формулата е съставена от кокосов активен въглен, което го прави подходящ за всички и без нежелани странични ефекти. В медицината активния въглен се използва за пречистване на организма, защото действа като „магнит“ за токсините и бактериите.

Предотвратява появата на кариеси и предпазва венците от възпаление

„Голяма работа“ ще си кажете, но ще оцените предимствата, когато посещенията ви при зъболекар намалеят драстично!

ЛЕСНО Е, КАТО 1-2-3:

СТЪПКА 1: Намокрете четката и я потопете в пудрата от активен въглен.

СТЪПКА 2: Нанасете обилно върху зъбите в продължение на 1-2 мин.

СТЪПКА 3:  Изплакнете обилно с хладка вода до пълното отстраняване на пудрата. 

Вземете една стандартна опаковка (30мл) пудра за избелване на зъби Teeth Whitening днес за 19.90 лв и ние ще добавим една голяма опаковка (60мл) БОНУС ПОДАРЪК от нас!